Je suis un athée. Je ne crois pas en Dieu. Je suis tolérant. Je ne tue pas au nom de Dieu.

atentado-bruselas-1458648495732Xiquet refugiat a qui es nega l’entrada a Europa manifestant el seu condol per l’atemptat a Brussel·les.

Des que existeixen les religions es mata en nom de tal o qual divinitat. Cap religió se’n lliura. Totes són causa o excusa per a matar de forma sanguinària. Ara és l’islamisme radical qui es dedica a assassinar. Fins no fa massa, Europa estava contínuament en guerres de religió. En els segles III i IV – moment en què el cristianisme s’identifica amb el poder – els cristians començaren a matar-se entre sí per qüestions de poder – Constantinoble front Alexandria – teòricament per qüestions doctrinàries del tipus si Déu és Crist, si Jesús és Crist, trinitarisme, monisme – per pures faules i contes que no entren en una ment racional. Després vingueren les guerres de catòlics contra protestants igual que ara encara segueixen les de xiïtes versus sunnites.

Afortunadament, amb la Il·lustració el fanatisme religiós irracional disminueix fins arribar al moment actual on en una demo…què com ara Espanya és condemna a la portaveu de Podemos de l’Ajuntament de Madrid per blasfèmia sota la forma de profanació. I encara sort, que en els països islàmics t’assassinen per això o et fiquen molts anys de presó amb centenars de fuetades (latigazos) com li ha passat a un poeta palestí a Aràbia Saudí, teocràcia fonamentalista visitada fa poc per l’ex-rei Joan Carles malgrat que la premsa informà que els van tallar el coll a una cinquantena de persones.

Je-suis-CHARLIE-– No cal mofar-se. / – 100 fuetades si no et mors de riure.

Sincerament, d’hipocresia estic fins allà baix. El setmanari satíric francés Je suis Charlie fa ser atacat per fanàtics musulmans pel mateix “delicte” que va comente Rita Maestre: blasfèmia, que això de delito contra los sentimientos religiosos és el mateix que dir-li a la Inquisició “Congregació per a la doctrina de la fe”, pur eufemisme perquè la tirania religiosa encara dura malgrat constitucions i constitu-res.

Encara me’n recorde de la tortura que van patir les víctimes del terrorisme islàmic de l’atemptat d’Atotxa perquè els mentiders del règim volien enganyar-nos sobre l’autoria dels criminals. No volien reconèixer que era Al Qaeda, com és evident. Aquella gentola la ve mamprendre amb una heroïna anomenada Pilar Majón. Tot és mentida, el PP mentint com si fórem imbècils. Alguns dels mentiders estan folrant-se com era el seu desig. “Vamo a foranno!” El mateix mentider – Aznar – que va dir que era ETA va assegurar que Saddam Hussein tenia armes de destrucció massiva. Un dels responsables del que està passant en la regió junt de Blair i el badoc de Bush.

daesh-girls-slaves-isis-20141013-529Esclaves de Daesh (ISIS). Les tres religions monoteistes permeten l’esclavitud.

ISIS és un invent de la CIA amb el suport d’Aràbia Saudí que els proporciona les armes fabricades i venudes per Occident. Això, és així, exactament igual que Al Qaeda, CIA, Pakistan. Molt malament el que ha passat a Brussel·les, París, Madrid, Londres, etc. amb tant de mort innocent que no és ni la dècima part del que els avions occidentals maten cada vegada que bombardegen ciutats amb xiquets i població civil sense que se conte en el telediari. I molt malament pels hipòcrites que de manera tan falsa mostren la seua “solidaritat”. Han arrasat Afganistan, Iraq, Líbia, Síria… i permeten l’Holocaust dels palestins mentre tracten pitjor que als animals al refugiats que fugen de les guerres que ells han planificat per furtar petroli.

Fa riure (o plorar) queixar-se d’aquest terrorisme religiós islàmic quan ací s’ha condemnat Rita Maestre per “profanació”. Totes les religions són mentida i dolentes (G. B. Shaw). El mateix pensava Saramago o Chaplin. Els déus, qualsevol déu, no són més que fantasies dels sers humans. No existeixen. Ningú no els vist. I la religió és motiu de violència i de mort, en qualsevol religió. Sòcrates va ser condemnat a mort per no creure en fantasies coma ara Zeus o Dionisos. ¿Qui creu hui en dia en aquests déus? Ningú. I en Odín? I en Zaratustra? Totes les religions han tingut els seus sacerdots que s’han aprofitat de la ignorància de gent analfabeta i han predicat la guerra. Creuades pels papes o guerra santa (jihad) pels líders religiosos islàmics.

lapidacion deuteremonioLapidació en la Bíblia.

Evidentment, la majoria dels creients són pacífics, però no per la religió, sinó per la qualitat de ser humà. Molts ni que siga han llegit els seus suposat llibres sagrats i passa el que passa. Es diu que ISIS no és l’islam, i això és mentida. Aquests terroristes segueixen literalment l’Alcorà, el que passa que la majoria de la gent no en té ni idea. Aquest llibre diu que allí on trobes un infidel, que el mates. Les maneres de matar també estan especificades: tallar el cap, esquarterar, lapidar... I això és el que fan, o no? Els judeocristians solien lapidar. En el Deuteremoni es diu que si en la nit de noces el marit descobreix que la dona no és verge que li ho ha de dir a tot el món per a lapidar-la públicament. I és que la Bíblia com l’Alcorà són llibres molt antics propis d’èpoques de barbàrie. Està bé conèixer-los – com altres llibres religiosos –  per motius culturals però sense creure el que diuen perquè va en contra de la raó. Ningú no ressuscita ni camina per l’aigua i multiplica pans ni peixos. Chaplin deia que no creia per sentit comú i tenia tota la raó.

chaplin ateu– Per simple sentit comú no crec en Déu, en cap. (Chaplin).

Arribarà el dia en què la religió no existirà i els llibres religiosos seran llegits com ara les mitologies gregues, romanes o nòrdiques, per plaer literari però sense creure les històries que conten perquè són fruit de la imaginació humana. Necessitem una ètica universal que les substituesca, que ens diga que està bé o malament, que inculque ideals i valors positius basats en la raó, que no ens prohibisquen sentir música, pintar o esculpir, menjar carn de vaca o porc i estupideses per l’estil.

Evidentment, no pretenc ferir els sentiments de ningú a no ser que siga un terrorista fonamentalista, senzillament com a home lliure done la meua opinió.

Quant a rexval

M'agrada Wagner, l'òpera, la clàssica en general i els cantautors, sobretot Raimon i Llach. M'interessa la política, la història, la filosofia, la literatura, el cinema i l'educació. Crec que la cultura és un bé de primera necessitat que ha d'estar a l'abast de tothom.
Aquesta entrada s'ha publicat en Article, Religió, Uncategorized i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s