Charlie Hebdo: entre hipòcrites i aprofitats, pur racisme. Amb Rita Maestre.

charlie-hebdoBoda homo: el pare, el fill i l’esperit sant.

Avui fa un any de l’atemptat contra Charlie Hebdo a França. El president dels francesos s’ha fet autobombo amb aquest tema. Crides a l’exèrcit, bombardejos a Síria assassinant la població civil, negoci per als tractants d’armes i una aureola de la famosa grandeur a un senyor que poc passarà del metre i mig. Aquest homenet molt abans dels fets, d’aquests i del més sanguinolent del centre de París ja es dedicava a bombardejar il·legalment el que considera seu. Síria solament és un cas més. Pretén – pretenen – resucitar l’imperi colonial perdut – no del tot – després de la II GM.

Per què dic això?, perquè demà farà un mes de l’atemptat que molts ni coneixeran perquè com els morts són negres poc importen. Ja sabem. Per als nazis un alemany valia 10 francesos. Per als francesos, un negre no val ni el combustible necessari per cremar-lo o la saliva per denunciar la seua massacre. Com deia, fa un mes la marca negra d’ISSIS va assassinar a 80 persones a Nigèria, país martiritzat pels islamistes de Boko Haram sense que la OTAN, Europa ni l’ONU ni ningú faça absolutament res. El país ni interessa. Supose que no té petroli. I voleu saber com assassina aquesta xusma?: cremant viva a la gent. Tenen dues modalitats beneïdes per les seues autoritats religioses: lligar-los i cremar-los vius o bé cremar-los en un forn, també vius clar. I no és un invent d’aquesta gent. Tant tallar caps com cremar cossos són mètodes que encaixen en les paraules del Déu segons un llibre anomenat l’Alcorà. M’he pres la molèstia de comprovar-ho.

Els dos llibres més llegits en el món islàmic són l’Alcorà de Mahoma i el Mein Kampf del genocida austríac. Precisament, la millor manera de descarregar-se el segon llibre és a través d’una web islàmica que no escriuré per no fer-li propaganda. Qui té el poder a Iran va assegurar que l’Holocaust era mentida. Un neonazi més, mentre a Israel assassinen xiquets palestins. El que estan fent a Nigèria recorda el que feu Hitler, 80 persones cremades vives en forns crematoris. I en la tele no diuen res. Són negres. Així no vindran a Europa. 80 persones en un forn crematori per blasfemar, que fa ganes de cagar-se en les creences dels fanàtics assassins. I no parlem d’un fet aïllat, sinó freqüent. I no apareix cap metre i mig dient que va a bombardejar els terroristes, senzillament se li’n fot com a Merkel o Obama, que no és negre sinó mulat.

En l’Alcorà es parla del castic del foc, molt aplicat a Pakistan per blasfèmia:

“Als infidels se’ls tallen vestits de foc i se’ls vessarà al cap aigua molt calenta, que els consumirà les entranyes i la pell; s’empraran en ells vares de ferro. Sempre que, de atribolats, vulguin sortir d’ella se’ls farà tornar. «Tasteu el càstig del foc de l’infern!”

(Traduït de l’Alcorà en castellà).

Com és sabut, la Inquisició cristiana també va practicar durant segle la tortura i l’assassinat pel foc, en les tristament cèlebres fogueres on cremaven jueus batejats judaïtzants,  apòstates, homosexuals, bruixes, blasfems, etc. No hi ha religió millor que altra sinó més o menys llibertat per fer cas omís de qualsevol religió, base de tant horror.

Cocinar un cristo, Javier Krahe.

La religió, qualsevol religió, és el problema. Que no? No ni poc. No fa massa anà al jutjat Javier Krahe per ofender los sentimientos religiosos, que és com ací el nostre ministre del ram i càrrec important de l’Opus li diu a la blasfèmia – que ací es diu escarni – al dret a mofar-se de la religió o del que siga. No estem en la Edat Mitjana encara que a més de quatre bisbes o arquebisbes ultramuntans els agradaria… i a algun ministre també. Aquestes coses acabaren de passar a Europa quan vam aconseguir el laïcisme i la indiferència religiosa, sinó encara estarien catòlics contra protestants matant-se com feren els primers cristians des de l’emperador Constantí. La millor religió és la que ha passat a la història, como la grega mitològica que també tingué víctimes per no creure en el déus i pervertir el jovent; em referesc tot un Sòcrates.

Quan va morir l’escriptor ateu Saramago, Premi Nobel de Literatura i excel·lent autor, el Vaticà i tota la seua artilleria la mamprengueren amb aquest senyor precisament per blasfèmia, per haver atacat el seu lliure arbitri la religió i haver-se’n rigut. No respectaren la seua mort. El Evangelio según Jesucristo i Caín. Dos llibres imprescindibles per a ments obertes. Segons crec, va ser excomunicat. Se’n riuria en la sua tomba…


La Inquisición española aúna extrema derecha, fiscalía, persecución política tribunales.

Rita-MaestreTODOS CON RITA. DEROGACIÓN DELITOS RELIGIOSOS.

El juzgado de lo Penal número 6 de Madrid ha acordado la celebración el próximo 18 de febrero del juicio contra la portavoz del Gobierno municipal, Rita Maestre, por un presunto delito contra la libertad de conciencia y los sentimientos religiosos al participar en el ‘asalto’ a la capilla del campus de Somosaguas de la Universidad Complutense de Madrid (UCM), según han informado fuentes jurídicas.

Junto a Maestre también está “acusado” Hector Maleiro por los hechos ocurridos en marzo de 2011 (en esa fecha Maestre no era concejal en el Ayuntamiento de Madrid) y la resolución la acordó el juzgado el pasado 30 de diciembre fijando la celebración del juicio el 18 de febrero a las 9.30 horas, siendo comunicada ya este jueves por la mañana ya a algunas de las partes implicadas.

La medida se produce después de la querella que presentó Alternativa Española y los hechos también fueron denunciados por el centro jurídico Tomás Moro.

El secretario general de Alternativa Española, Rafael López-Diéguez, ha detallado que presentó esa querella por la “profanación” de la capilla a raíz de la protesta que se realizó en 2011 y en la que participó Maestre, quien está “acusada” por presunto delito en la fase en la que se haya el caso. Ha confirmado la recepción de la resolución para la celebración del juicio.

La Fiscalía solicitó un año de prisión para la portavoz del Gobierno municipal y para Maleiro. En un escrito expone que los procesados entraron sobre las 13.30 horas de ese día en la capilla del campus de Somosaguas y en presencia del capellán y varios estudiantes que se encontraban orando, invadieron el espacio dedicado al altar.

Los acusados portaban imágenes del Papa con una cruz esvástica y leyeron distintos pasajes de la Biblia, así como diversas citas de Santos y Obispos. Tras ello, Rita Maestre y otras mujeres no identificadas se desnudaron de cintura para arriba. Posteriormente, abandonaron la capilla profiriendo varias frases como “Vamos a quemar la Conferencia Episcopal”.

Tras conocerse su imputación, Maestre señaló que ello “no mermaba” lo que es su actuación en el Ayuntamiento y su responsabilidad municipal. También dijo que “probablemente” dimitiría si finalmente resulta condenada por participar, cuando era estudiante, en esta acción de protesta.

Fuente: Laicismo. La información.

Partido denunciante: Alternativa Española. Extrema derecha:

“Su secretario general es el abogado y empresario Rafael López-Diéguez, antiguo militante del partido de extrema derecha Fuerza Nueva, formación activa durante la Transición y dirigida por su suegro, el histórico dirigente Blas Piñar, que fue nombrado presidente honorario de AES, cargo que ostentó hasta su muerte, en enero de 2014. El partido está considerado heredero de Fuerza Nueva, si bien AES no utiliza la simbología franquista.”

Wikipedia

Més informació sobre la blasfèmia i la persecució a Podem.

Més informació sobre blasfèmia, fanàtics i assassins.

Totes les religions són falses i danyoses.

 

Quant a rexval

M'agrada Wagner, l'òpera, la clàssica en general i els cantautors, sobretot Raimon i Llach. M'interessa la política, la història, la filosofia, la literatura, el cinema i l'educació. Crec que la cultura és un bé de primera necessitat que ha d'estar a l'abast de tothom.
Aquesta entrada s'ha publicat en Política, Religió, Uncategorized i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s