Bous: Del Paleolític als cavernícoles del segle XXI.

muerte_de_toro

Sincerament, a mi esta foto em fa ganes de plorar. Puc sentir el dolor i la por de l’animal i m’és impossible comprendre com dimonis hi ha gent que gaudeix d’aquest assassinat i encara diu que és art. El bou és un mamífer que com nosaltres té sentiments. El que es fa amb ells és un crim de salvatges sense escrúpols. Vergonya!

Fantasia antitaurina:

Quan jo era un xiquet, una cosina major, molt taurina ella, va dur-me a vore una correguda de bous a València. Una y no más. No devia tenir ni 10 anys. No podia aguantar com li feien mal a l’animal, com sagnava, com tirava bava per la boca, com algú es masturbava mentre torturaven el pobre animal, com fumaven cigars havans i es passaven la bóta de vi mentre contemplaven el dolor d’un animal. Un assassinat. En les meua mentalitat infantil i concepte de la justícia desitjava que fora el bou qui matara a un xulo-pollas marcant paquet, analfabet total que anava a clavar-li un punyal al clotell de l’animal. Els vaig odiar a mort. Tant de bo els bous mataren a estos assassins. Que els deixen tranquils, salvatges, covards… i tot amb la bandera d’espanya amb minúscula, l’españa amb ñ d’un borbó amb pinta de cruel torturador i familiar de la família, Fernando VII.

Aquest borbó fill de borbó tancà les universitats i va promocionar els bous, afició molt arrelada en ell i en el populatxo. De fet va inaugurar la “Real Escuela de Tauromaquia de Sevilla”, la primera del món en 1830. Altres escoles taurines seguiren posteriorment. Això no ho sap la gent. Llibres no, bous sí. Aquest monstre va reobrir la Santísima Puta Inquisició Española de Merda. España va ser el darrer país europeu – africà – en abolir aquesta merda més que medieval, neandertal. I per si no ho sabeu, l’ultima persona empresonada, torturada i assassinada per gent tan pia fou Cayetano Ripoll, un mestre d’escola que exercia al barri valencià de Russafa i va nàixer a Solsona. Un valencià d’adopció que els imbècils llepa-ciris acusaren d’heretge, imbècils, analfabets, España, açò és Espanya. Mireu la cara del monarca…

Gràcies a aquest senyor, mentre a Europa durant el segle XIX anaven desapareixent els “espectacles” que incloïen tortures humanes o d’animals, com ara el bou, la bruixa o l’heretge, a “España” – legalment “Consejo de Castilla”  es fomenten des de la Cort de manera que la criminal afició anava del monarca a qualsevol súbdit. Es tractava de Pan y toros, modernització del Panem et circenses romà. Evidentment, Àfrica començava als Pirineus.  No resulta estrany que actualment el PP glorifique aquestes salvatjades i les protegisca jurídicament. En època de Franco ja es deia LA FIESTA NACIONAL a les corregudes de bous que eren fins i tot televisades. Quina vergonya.

Fernando_VII_-_Vicente_LópezFernando VII de Borbón. Inquisició i escuelas de tauromaquia. Tancament d’Universitats.

Lo fotut del cas és que molta gent relaciona els bous amb la festa, passa a Meliana i tots els pobles de la rodalia, amb gent de dretes i d’esquerres, valencianistes i espanyolistes… i què collons fem? Prohibir aquesta merda? La dreta es tiraria damunt i diria que los catalanes nos han robado los toros mientras violaban monjitas. I perdríem vots, vots que podrien costar-nos perdre un ajuntament o la Generalitat. Així que caldrà ser pragmàtic, procurar que la gent veja i comprenga que això dels bous és una tortura cavernícola impròpia de països civilitzats. Que es busquen altres entreteniment que no siguen cruents. Llegir un llibre una volta a l’any no fa mal.  Ho dic clar, per mi poden els bous matar a tots els imbècils que es dediquen a torturar-los. Sóc animalista i crec que totes les vides valen igual. La de l’home més, però si l’home és un idiota begut que vol demostrar el ous que té punxant-li al bou en el cap amb una canya, que el bou es defense i li clave les banyes fins al cap.

bous-al-carrer-2Els bous no són solament una tradició espanyola; ho és també catalana, valenciana o basca.

Mireu el cas de Catalunya, referència sempre per a tot. Allí han prohibit les curses de toros a la plaça perquè els catalans no hi anaven ja, però ojo al dato, en les terres de l’Ebre han deixat els bous al carrer perquè saben que estan molt arrelats i perdrien vots. És un cas de consciència i de vots. Això sí, els bous van a morir igual. Cal anar a un escorxador per veure el que els fan. Allí també pateixen, però a ningú se li posa dura per veure patir un animal. I vedella hem de menjar, que és molt nutritiva.

Bous, sí. Torturadors de bous, no.

Ja n’hi ha prou!

Nota: El text té exageracions evidents. No estic per la mort de ningú, això sí, qui s’arrima al bou ja sap a què s’arrisca. El bou, com qualsevol animal, quan es atacat fuig o ataca, i quan ataca pot matar. Crec que en el fons aquest és al·licient de la «festa» la mort i la sang, el dolor i la por. Salvatgisme del Paleolític, de quan l’home era caçador-recol·lector. Uns quants encara són allí. Tenen instint “depredador”, necessiten matar.

Per ampliar informació: Tauromaquia: Corrida de toros.

Toreros agredeixen brutalment antitaurins a la plaça de bous de Marbella.

PAM08. PAMPLONA (NAVARRA), 12/07/09.-

Quant a rexval

M'agrada Wagner, l'òpera, la clàssica en general i els cantautors, sobretot Raimon i Llach. M'interessa la política, la història, la filosofia, la literatura, el cinema i l'educació. Crec que la cultura és un bé de primera necessitat que ha d'estar a l'abast de tothom.
Aquesta entrada s'ha publicat en Article, Política, Vivències i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s