Oposicions a Policia Nacional a València.

Police Attacking African American Man Police-beating-a-young-ma-011 policias pegando a mendigo

Oposicions a policia nacional. València. 

Tenim de tot. Fotos d’ahir i d’ara, pegant a negres, captaires, estudiants, cecs, dones…. Fins i tot tenim un instructor xinés ensenyat com esclafar el cap amb una porra.

Si això ho fan determinats policies – no tots – no vull ni pensar què faran els soldats en època de guerra o contra la població del seu país. Siga com siga, m’estime més altres treballs més tranquils i on no s’haja de pegar-li a ningú. Algunes fotos foren preses a València, comunitat líder en corrupció i en deute public, com no podia ser altrament.

policia

police-teacherOBJ472406_1--478x397policia cntra ciego

police-valenciaOferta de treball públic en època de crisi. Porres, cascos, uniformes, botes militars, manilles, armament, munició…police-brutality-because-we-can

Oposicions. Doncs sí. Això vaig sentir i ho he trobat a Internet ACÍ. Resulta “curiós” que mentre tanquen escoles i hospitals necessiten tanta policia. Per què? Per motius obvis… Mònica Oltra, diputada de Compromís en les Corts Valencianes va dir.: “No tindreu prou porres ni policies”… per colpejar-nos, clar, i el PP ha pres nota. Resulta curiós, però si mireu els youtubes – la majoria dels quals són de la “primavera de València” de 2.012 pensareu en la peli de dibuixos “Rebel·lió en la granja”, basada en Orwell. Vés per on, els porcs eren els polítics i els banquers i els gossos de Napoleó – el porc dominant – representaven la policia i l’exèrcit defensant de manera violenta el poder i les possessions dels porc mentre els altres animals – el poble – passaven necessitat i eren explotats. Curiós, veritat? La vida és una novel·la o un conte de dibuixos animats. Tot és així de simple.

COMPROMÍS Oltra al PP: “No tindreu porres ni policia suficient per a parar al poble”  (sub. cast.)

Resulta curiós, però el cas és que conec un xic que no sé per què – potser per estar aturat –  volia ser policia. Possiblement li atrauria la idea de ser funcionari. El cas és que no trobava res millor. Va donar-se la circunstància que va veure una d’aquesta “posades en acció” policials; en concret una on un poli li pegà amb la porra a una jove amiga seua pel simple fet de manifestar-se. Li va entrar tal repugnància que se li anà del cap la idea de ser poli. Ell no estava disposat a pegar a gent indefensa perquè des de dalt algú li ho ordenara. Li passaria com al bomber gallec que es negà a trencar-li la aporta a una velleta per tirar-la la puta via pública perquè els polítics estan a les ordres dels bancs i els jutges són posats pels polítics

Ja ho deia Sabrina quan cantava: “Mucha, mucha, policía…” I cada vegada van a haver-hi més; sense retalls, perquè cada volta van a haver-hi més milions de parats, sense cassa i sense esperança. Això va a rebentar perquè és insostenible. És pura equació matemàtica: a més víctimes de la crisi, més policia; a més boques cridant, més porres per a fer-les callar. Sentim a Sabrina – que no sembla massa amic de les multitud policials – i faig unes  preguntetes més bé retòriques perquè tots intuïm les respostes encara que podeu contestar-les baix si us bé de gust. Qui sap? Igual ho arreglem tot. 😀

Sabrina. Mucha, mucha, policia. Manifestació a València.

Quant costa matar un elefant a Bostwana?

Per què has d’esperar mesos per rebre una bossa de menjar de Serveis Socials? Què collons menges mentrestant  si no tens ni un cèntim?

Per què no diuen res a la tele del ciutadà Don Juan Carlos?

Quant costen els serveis de les princeses alemanyes que no són princeses?

Per què Botín no anà a la presó? Per què no hi va anar Pujol?

Quin és el patrimoni de Felipe González?

Per què la Conferència Episcopal ja no diu res de l’avortament?

Per què ja ningú no diu res dels republicans de les cunetes?

Per què el PP de València no demana ara el transvasament de l’Ebre?

Algú es creu que la Infanta anirà a presó? Algú encara pensa que la justícia és igual per tothom o que Hacienda somos todos?

Quant costa una bossa de Loewe? I els “trajecitos” a mida de Madrid?

Per què no ixen al carrer els milions de parats, els que has perdut la casa, els que no tenen què menjar, el que no poden estudiar, els que estan fins els collons i els ovaris d’aquesta gentola que s’ha passat la vida enganyant i furtant ? Tornaran a votar-los?

Faran un referèndum per a saber si volem República quan / si reformen la Constitució?

Tindran collons d’enviar la Brunete a Catalunya com va demanar impunement algú sense ser castigat? Està orgullós Mas de tenir a Catalunya el record de desnonaments per autonomia de tot l’Estat? Hauran caigut els catalans que Mas és tan neoliberal com Rajoy?

Per què Wert dona milions d’euros al Real i al Liceu i a Les Arts li dona quincalla per darrere de Sevilla o Bilbao? Madrid i Barcelona són la Coca-Cola i la Pepsi i València no és ni La Casera?

Per què els valencians som tan poca dosa i tan indignes que ni reclamem la ràdio ni la tele en valencià i ens conformem en ser espoliats tots els anys sense dir ni pruna? Per què no ens importa que ni Rita ni Fabra sàpiguen parlar en valencià? Per què els valencians no parlem en valencià més que en la intimitat? Vergonya, cavallers, vergonya!

Com diria Raimon: “Qui pregunta, ja respon / qui respon, també pregunta.”

En aquest vídeos podem veure la policia en acció en defensa de l’ordre injust establert. La majoria són de València ciutat en 2012. Comencem quan anaven vestits de gris a Victoria-Gasteiz. Així, podrem comprovar què tal ha quedat el canvi d’uniforme, que ara és blau. Això em fa pensar en El Gatopardo, de Fellini: “Que tot canvie perquè tot seguisca igual.” Bona peli. Comencem amb la “modèlica transició” a Victoria-Gasteiz, 1976, Fraga, la Policia Armada i els morts a qui   Llach va dedicar Campanades a Morts.

I acabem amb el final de Rebel·lió en la granja a mode de faula per a adults recordant que per a ser lliures hem d’acabar amb la dictadura dels porcs i els seus esbirros els gossos: Revolució!!!!

Anuncis

Quant a rexval

M'agrada Wagner, l'òpera, la clàssica en general i els cantautors, sobretot Raimon i Llach. M'interessa la política, la història, la filosofia, la literatura, el cinema i l'educació. Crec que la cultura és un bé de primera necessitat que ha d'estar a l'abast de tothom.
Aquesta entrada s'ha publicat en Article, Cançó, Dibuixos, Documental, Política, Uncategorized i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s