Brown Bears Caught Performing Oral Sex. L’Estàtua de la Llibertat Sexual.

oso felatio  oso fetatio

“The club of fellatio-loving animals just gained a new member: bears.

Scientists have observed a pair of male brown bears in captivity in Croatia that regularly engaged in oral sex over several years. While the creatures in this case study likely do it for pleasure, their fellatio habits might have started because they were forced to wean too early, the researchers suspect.

The two, unrelated male bears in the study were orphaned soon after they were born in 2003 and put in captivity at a sanctuary in Kuterevo, Croatia. Over the course of six years and 116 hours of observation time, scientists led by Agnieszka Sergiel, of the Polish Academy of Sciences’ Department of Wildlife Conservation, witnessed 28 acts of fellatio between the two male bears.”

Doncs això, que el óssos practiquen sexe oral. Es tracta de dos óssos mascles, és a dir, que ens trobem davant d’una pràctica homosexual que ha tingut lloc molt sovint durant anys per plaer.

Què perquè conte això? Perquè quan jo anava a l’institut, un senyor amb una sotana negra ens torturava amb el foc etern de l’infern. El nostre cos era el temple de Déu. Parlava i condemnava els tocamientos i altres pràctiques antinaturals. Ens tenia acollonats i ens feia sentir-nos culpables cada volta que el cos ens demanava desfogar-nos, que era la cosa més natural del món, com el cos, que no és cap temple sagrat sinó la  pròpia carn de cadascú amb les seues necessitats.

cura pedófilo

Pederàstia en l’Església

L’antinatural era ell i les mentides que deia per controlar-nos millor en cos i ànima. El que és antinatural és la pederàstia comesa per aquells que no tenen un vida sexual sana, com estos senyors de negre obsessionats amb el tema. Senyors que van des del capellà més humil fins a figures d’alt standing com ara el mexicà ultrareaccionari fundador de Los Legionarios de Cristo, tapat fins on pogueren pels mateixos papes anteriors. Un vergonya que ha desacreditat l’Església  en tot el món encara que els casos de la catòlica Irlanda i els EEUU ha tingut més protagonisme. Les autoritats eclesiàstiques no col·laboraven amb la justícia. Protegien i tapaven aquests degenerats, que és el que són. Atrevir-se a abusar d’un menor és repugnant, més quan portes una sotana negra i vas predicat als adolescents en formació i sense experiència que la homosexualitat és pecat; la masturbació, també i no diguem determinades pràctiques com la fel·lació. És absurd i ridícul. El sexe és natural, les pràctiques sexuals, també. Les relacions entre animals del mateix sexe són habituals en la natura com en el cas de les persones en la societat.

Burning_of_Sodomites

Cremant homosexuals. S. XV

 Els homosexuals anaren a parar als forns crematoris nazis. Primer els vexaven, els torturaven i els amputaven els òrgans sexuals. Els posaven un triangle rosa com a distinció. De vegades es feien un potatge si la persona a exterminar era jueva, marxista i homosexual. Massa triangles i estrelles. No feien, però, res que abans no haguera fet la Santa Inquisició Catòlica, que els torturava i cremava en la foguera. Quan li preguntaren sobre els homosexuals, el Papa actual va contestar “Qui sóc jo per a jutjar-los?” Molt bé, però no oblidem que durant segles i segles l’Església ha assassinat els homosexuals com a norma. Encara hi ha reaccionaris que no els poden aguantar, que s’oposen al matrimoni entre homosexuals, que puguen adoptar xiquets, etc. En molts països segueixen assassinant-los emparant-se en la seua religió. Sovint els lapiden com si estiguérem en la nit dels temps. A les xiquetes els fan l’ablació. Així es guanyen un paradís que solament existeix en la seua deformada imaginació. En aquest tema, cristians, musulmans i jueus estan d’acord seguint la seua doctrina religiosa. Segle XXI?

dios odia a los marica

Déu odia els marietes

A Europa, especialment a Europa oriental, la religió cristiana ortodoxa està revifant igual que la homofòbia. Fins i tot hi ha legislació en contra d’aquesta gent. Els popes parlen malament dels jueus, els marxistes i els homosexuals. El mateix que feien abans. La reacció la trobem en el carrer quan linxen homosexuals grups ultres davant la indiferència de la policia. A la catòlica Polònia passa el mateix. Els lamentablement famosos bessons introduïren legislació en contra dels homosexuals. Anem per mal camí. La religió engendra odi ací i allà. Ho podem veure pertot arreu. I és que és un perill que un capbuida es crega que algun déu que ningú no ha vist li demana que assassine una persona que no encaixa en els esquemes suposadament morals del seu fanatisme medieval. Segle XXI?

       Lorca_(1914)  Wildeanddouglas  Tchaikowsky

A Lorca l’assassinaren al crit de “¡Maricón de mierda!” Coses del nacional-catolicisme espanyol. Òscar Wilde va ser condemnat amb treballs forçats que acabaren amb la seua salut i moral. Hipocresies de la moral victoriana britànica. Txaikovski va ser obligar a suïcidar-se per una societat d’honor en la corrompuda Rússia del tsars.

titi estatua

L’última que han fet aquests energumens és enderrocar l’estàtua de Rafael Conde, El Titi, cantant de coples valencià d’adopció. Aquest senyor era homosexual i va destacar en èpoques en què existia la Brigada Polítio-Social en la defensa de la llibertat sexual i altres llibertats. Els beato-feixistes no podien suportar que la ciutat on va viure bona part de la seua vida li erigira una estàtua en agraïment el seu treball i compromís. En ella es pot llegir: “Homenatge dels artistes valencinans a Rafael Conde El Titi”. La seua cançó més coneguda era Libérate. Aquesta gentola no està per l’alliberament de ningú. La seua era la nostra Estàtua de la Llibertat, i els enemics de la llibertat l’han enderrocada. A ma mare li agradaven molt les cançons que cantava.

Alberto_Ruiz_Gallardón_2013

Gallardón es va llevar la carasseta de progre. Posà unes taxes prohibitives per fer ús de la so called justícia en  què mai no he cregut perquè no és ni justa ni igual per a tots. Una justícia que indulta els poderosos. Una justícia que ompli les presons de gent sense recursos com als EEUU, de negres. Una altra enganyifa. No content amb això, es fa ressò del sector més integrista de l’Església  i fa la contrarreforma de l’avortament fent-nos anar dècades darrere per qüestions morals que responen a una manera de pensar retrògrada i confessional inadmissible en un Estat aconfessional. Però els té igual. Esta gent respon a la banca, a l’Església i altres poders fàctics inconfessables. Encara està pensant-se si és lícit o no obligar a una dona a infantar un xiquet deforme i ple de malalties que morirà en poc de temps patint i fent patit a la família. Derecho a la vida. Sona molt bonic, però això no és vida, i en tot cas és la dona qui ha de decidir, no quatre suposats experts. L’Estat no té cap dret a  ficar-se ni en el cos de la gent ni en els ovaris de les dones. Ací, se suposa que no funciona la sharia ni el seu equivalent cristià. Estem en el segle XXI?

Torne a la natura i els óssos libidinosos:

“Siempre que detectamos en los animales comportamientos que asociamos a los seres humanos, estos casos nos llaman la atención. Especialmente si tienen carácter sexual, que resulta especialmente llamativo. 

Como el caso de “los osos feladores”. Explicado de manera sencilla, y lo más aséptica posible, la situación es la siguiente: en un zoológico croata viven en cautividad dos machos de oso pardo (Ursus arctos). Durante los últimos seis años los cuidadores de estos animales han podido comprobar que se “enzarzan” periódicamente en prácticas de sexo oral.

A partir de estos hechos, los responsables del zoo han tratado de dar una explicación. Y no resulta sencilla, ya que la cosa cambia en función de si hablamos del que recibe la estimulación – que siempre es el mismo, el de mayor tamaño o literalmente el dominante – o del que lo practica.

Más difícil es explicar la situación por parte del receptor del sexo oral. La naturaleza ha encontrado dos mecanismos para fomentar y asegurar las relaciones sexuales entre animales. Una es el placer, y la otra el “dolor”, ya que practicar el sexo evita una situación de incomodidad a los animales que lo realizan.

El primer caso, el del sexo placentero, sólo se ha demostrado con suficientes pruebas en humanos y en algunas especies de delfín. Así que no parece ser esta la situación del oso dominante. Pero el tema de liberarse de una incomodidad tampoco resulta sencilla de defender, ya que las felaciones ocurren con cierta asiduidad.

En otros animales que realizan actos parecidos – llamémoslo estimulación oral de los genitales – suele tener dos funciones. O bien es un acto de cortejo que marca la dominancia – por ejemplo en leones, donde el macho es el que realiza el acto – o bien para asegurar que la cópula durará lo suficiente, como en el caso de ciertos murciélagos.

Un último detalle antes de terminar. Buscando información sobre esta noticia he visto cómo en muchos casos hablan de “comportamientos homosexuales”. Y aunque se podría entender de esta manera, hace falta un pequeño matiz. Cuando hablamos de homosexualidad en humanos muchas veces nos referimos a deseos sexuales, cuando no a amor, entre personas del mismo sexo. En el caso de los osos el deseo sexual no está demostrado, pero lo que sí está completamente descartado es el amor, concepto que sólo se puede aplicar a humanos – y que en ciencias debería usarse poco y con muchas precauciones.”

 

Quant a rexval

M'agrada Wagner, l'òpera, la clàssica en general i els cantautors, sobretot Raimon i Llach. M'interessa la política, la història, la filosofia, la literatura, el cinema i l'educació. Crec que la cultura és un bé de primera necessitat que ha d'estar a l'abast de tothom.
Aquesta entrada s'ha publicat en Article, Ciència, Política, Vivències i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s